X 
Criza energetică stiri: 1523
Cutremure stiri: 271
Preşedintele stiri: 3385

Și pe întuneric, la datorie: Salvatorii, solicitați în toată țara

24 noi. 11:15   Societate
1060 0

În ultimele 24 de ore angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au intervenit în 65 misiuni de salvare.

Potrivit datelor acumulate din subdiviziunile teritoriale, pompierii au lichidat 8 incendii, au efectuat 12 misiuni de deblocare a persoanelor din ascensoare, dar și au efectuat lucrări de tractare a automobilelor și descarcerare a persoanelor din autoturisme.

Un caz în care a fost necesar ajutorul pompierilor a fost înregistrat în localitatea Opaci, raionul Căușeni. Aici, o ambulanță nu a putut să ajungă la pacient, întrucît drumul spre persoană era impracticabil din cauza noroiului. Pompierii au reușit să aducă medicii către pacient. La domiciliu, doctorii au stabilit că persoana are nevoie de îngrijiri staționare. Astfel, femeia în vîrstă de 77 de ani, dar și medicii care o asistau au fost transportați de către salvatori la ambulanța staționată, care ulterior, în cel mai scurt timp a ajuns la spitalul raional. În instituția medicală, femeia a primit toate îngrijirile de rigoare.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență reamintește populației că în situații de risc trebuie apelat de urgență Serviciul 112, pentru ca ajutorul specialiștilor să fie asigurat neîntîrziat.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

După remanierile de cadre din guvern, situația
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав