COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 929 781   INFECTAȚI 361 828(+712)   TRATAȚI 345 226      DECESE 9022(+37)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3013

Și-a zis „s-o caute poliția”: Un bărbat a alertat oamenii legii, pentru că uitase unde s-a parcat

19 oct. 14:15   Societate
2017 0

Un bărbat de 35 de ani este cercetat penal pentru denunțarea falsă sau plîngerea falsă. Potrivit comunicatului emis de oamenii legii acesta a recunoscut că uitînd unde și-a parcat mașina a sesizat poliția că i-ar fi fost furată, scrie unimedia.info.

La data de 8 octombrie, poliția a fost sesizată că pe parcursul nopții unui bărbat, originar din Chișinău i-a fost răpit automobilul de model Toyota Prius, care era parcat în curtea blocului de locuit amplasat pe bd. Traian. Prejudiciul cauzat constituie 200 000 lei.

Ofițerii secției investigare infracțiuni a IP Botanica, au dispus un șir de măsuri speciale de investigație și urmărire penală, pentru a stabili și identifica făptașul în comiterea infracțiunii cît și locul automobilului răpit. În cadrul acțiunilor desfășurate de către forțele de ordine și analizării imaginilor video ridicate de pe camerele de supraveghere s-a constatat că mijlocul de transport a fost luat de la locul parcării chiar de către bărbat.

În cadrul acțiunilor procesual penale bărbatul și-a recunoscut vina, comunicînd că a mers în ospeție, după care a uitat unde a parcat automobilul.

În acest context, a fost inițiată o cauză penală pentru „denunțarea falsă sau plîngerea falsă”, care conform legislației se pedepseşte cu amendă în mărime de pînă la 32 500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de pînă la 2 ani.0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X