AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 471 287  Au ieșit 387 046   Au rămas 84 241     Mai multe detalii
Transnistria stiri: 892
Criza energetică stiri: 724
Preşedintele stiri: 3203

Sergiu Litvinenco s-a întîlnit cu omologul său din Israel

11 ian. 09:19   Societate
1268 1

Ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, și secretarul de stat al Ministerului Justiției, Iulian Rusu, au avut o întrevedere, la Ierusalim, cu viceprim-ministrul, ministrul Justiției al Statului Israel, Gideon Sa'ar.

Oficialii au discutat despre consolidarea cooperării moldo-israeliene în diverse domenii, schimbul de experiență privind reforma justiției și colaborarea în cazurile de asistență juridică dintre Republica Moldova și Statul Israel.

În cadrul întrevederii, ministrul Sergiu Litvinenco a vorbit despre prioritățile instituției pe care o conduce, dar și despre reformele inițiate în sistemul judecătoresc și cel al procuraturii. În context, ministrul Justiției al Republicii Moldova a subliniat interesul țării noastre în aprofundarea relațiilor bilaterale, în special în domeniul justiției.

La rîndul său, ministrul Gideon Sa'ar a reiterat deschiderea Statului Israel pentru cooperare și a subliniat disponibilitatea țării sale de a împărtăși bunele practici în combaterea corupției și consolidarea independenței sistemului judecătoresc.

La finalul discuțiilor, ministrul Sergiu Litvinenco a lansat omologului său israelian invitația de a efectua o vizită în Republica Moldova. Aceasta a fost acceptată și urmează să aibă loc în curînd.


Întrevederea a avut loc în cadrul vizitei de lucru a ministrului Justiției al Republicii Moldova în Statul Israel.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Scumpirea carburanților vă poate motiva să renunțați la mașină?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав