AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 467 699  Au ieșit 382 518​  Au rămas 85 181     Mai multe detalii
Transnistria stiri: 890
Criza energetică stiri: 717

Ilan Șor a fost filmat la un mall...

10 ian. 07:02   Societate
3697 1

Ilan Șor a fost filmat la mall-ul Yr Yamim din Netanya, Israel. Era însoțit de pază de corp și a venit/plecat de acolo aparent cu un automobil de marca BMW în culoare albă. Secvențe video cu el au apărut la colegii de la Jurnal.md.

Video-ul cel mai probabil a fost realizat de un concetățean. În timpul filmării, autorul se aude cum strigă în adresa deputatului: „Tîlharule!”.

Din imagini se observă că Ilan Șor încearcă să iasă grăbit din incinta mall-ului. Nu a reacționat cu vreo declarație la faptul că este filmat.

Cu cîteva săptămîni mai devreme, a fost surprins la terasa unui local situat în orașul Herzilya, la 15 kilometri de Tel-Aviv.

Reţinut în mai 2015, Ilan Şor a fost condamnat în 2017 la şapte ani şi jumătate de închisoare pentru escrocherie şi spălare de bani. Numai că instanţa a dispus ca pedeapsa să intre în vigoare doar după ce va deveni definitivă. Dosarul în care este vizat se află pe rol la Curtea de Apel.


Totodată, în luna decembrie 2021, i-a fost ridicată repetat imunitatea parlamentară în plen, la solicitarea actualului procuror general interimar, Dumitru Robu. Cel din urmă s-a arătat convins că autoritățile israeliene ar putea să-l extrădeze.

2

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Scumpirea carburanților vă poate motiva să renunțați la mașină?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав