X 

Salvarea unei pisici sau De ce ar trebui să existe întotdeauna credință, speranță și dragoste

13 apr. 12:00   Societate
2458 0

În lumea noastră ar trebui să existe întotdeauna credință, speranță și dragoste.

Acest lucru este demonstrat perfect de o nouă istorioară uimitoare și instructivă care a avut loc în capitala Moldovei despre salvarea de către pompieri a unei pisici care s-a urcat într-un copac înalt și a stat acolo cîteva zile.

După cum menționează Internauții, există o carte cunoscută "Salvați pisica!" a producătorul de la Hollywood, Blake Snyder.

Această istorie adevărată din capitala Moldovei este un exemplu minunat pentru aceasta.

Un locuitor al unui microraion din Chișinău a sunat la un ONG pentru protecția animalelor și a povestit despre o pisică care s-a cățărat într-un copac înalt, dar nu poate coborî.

Organizația s-a adresat pompierilor. Echipa de salvare care a ajuns la fața locului nu a putut da jos pisica din prima încercare: aceasta urcase și mai sus, iar scara s-a dovedit a fi scurtă.

Au trecut ore întregi... Animalul înspăimîntat continua să stea în vîrful copacului, pe vînt și ploaie.

Oamenii au cerut insistent serviciilor de salvare să încerce din nou.

...Peste două zile pompierii au luat din nou cu asalt copacul. Pisica a fost salvată. Jos ea era așteptată de stăpînul său iubitor.

P. S. Videoclipul de amator cu momentului salvării poate fi demn de o nominalizare la Premiul pentru scurtmetraj documentar:

Un cer albastru senin pe fundalul căruia omul salvează animăluțul de la moarte. Un titlu minunat pentru subiect – dialogul între un tată și fiica sa. În general, un clasic autentic: "Credință, speranță și iubire". Pace tuturor și bunătate!10
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?