X 

Roșca: Impunerea deviațiilor sexuale ca normă la scară planetară este ceva fără precedent

9 feb. 2021,, 12:50   Societate
4454 9

Teoria de gen și noua normalitate este subiectul abordat de jurnalistul Iurie Roșca într-o nouă ediție a emisiunii sale Confesiunile unui optimist creștin. Publicistul face o analiză a acestui fenomen, după ce a fost somat de Consiliul pentru Prevenirea și Eliminarea Discriminării și Asigurarea Egalității să-și ceară scuze publice de la Comunitatea LGBTQI pentru aprecierile critice aduse minorităților sexuale.

Autorul subliniază că impunerea deviațiilor sexuale ca normă la scară planetară este ceva fără precedent în istoria umanității. Nu este altceva decît un nou tip de totalitarism, în spatele căruia se află oculta mondială, explică Roșca.

„Teoria de gen este urmarea unor speculații intelectuale făcute în special în partea a doua a secolului ale XX-lea, a gînditorilor din așa-numita școală de la Frankurt, care a avut o influență uriașă asupra mediului universitar, ulterior - politic, și asupra organizațiilor internaționale, care au remodelat interpretarea apartenenței sexuale a omului. E vorba de o revoluție antropologică, o revoluție culturală fără precedent în istoria umanității. Tot ce se întîmplă în ultimele decenii, deseori se întîmplă pentru prima dată în istorie.

De reținut că este vorba de un nou tip de totalitarism. Inițial era vorba de niște speculații intelectuale mai mult sau mai puțin coerente cu un anumit impact. Bineînțeles că în spate se află oculta mondială care a finanțat masiv și a promovat prin univerități, prin presa dominantă, astfel încît aceste idei, aceste nerozii, erezii, aceste manifestări ale apostaziei directe a omului împortiva lui Dumenzeu să devină o nouă normalitate, cu care ne-am obișnuit să auzim în ultimul an din partea celor care au lansat așa-numita „Plandemie Covid 19” și care ne împing în noua normalitate.

Putem spune că noua normalitate vizează și aceste devianțe sexuale care devin o nouă normă, iar cei care contestă normalitatea acestor deviații - devin disidenți, trebuie persecutați, trebui amendați. În mai multe țări occidentale, aceștia sînt băgați la pușcărie și lipsiți de drepturile de a fi părinți ai propriilor copii.


Fără interpretarea corectă, creștină, religioasă a acestui fenomen, nu vom înțelege nimic. Poate de aceea, ca să fie posibilă promovarea acestei așa-zise teorii de gen, ea a fost precedată de multe decenii, de la Revoluția Franceză încoace, de descreștinarea Europei și după aceea, a spațiului ajuns sub regimul comunist și iată în ultimele decenii - sub acest globalism neoliberal antihristic.

Este vorba de un nou tip de totalitarism. Iată că neoliberalismul aduce un nou tip de totalitarism - o gîndire unică impusă în stil Orwellian la scară planetară, persecuția disidenților fiind o normă practicată de poliția gîndirii în aceste state. Au scăpat acestui experiment de inginerie socială doar țările din zona musulmană, în special, care nu se subordonează ocultei mondiale”, relatează Iurie Roșca.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?