COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 604 909   INFECTAȚI 259 202(+154)   TRATAȚI 251 850     DECESE 6255(+2)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2829
Puterea stiri: 6439
Coronavirus stiri: 7310

Confesiunile unui optimist creștin: Roșca, despre marea resetare a lumii

21 ian. 16:31   Societate
4959 0

Pubicistul Iurie Roșca vorbește într-o nouă emisiune despre intenția unor forțe oculte de a remodela întreaga planetă sub aspect economic, politic, social, cultural și tehnologic, teză reflectată în lucrarea „Covid 19: Marea resetare”, semnată de Klaus Schwab.

Jurnalistul face o analiză sub multiple aspecte a conținului acestei cărți în emisiunea sa „Confesiunile unui optimist creștin”.

Potrivit lui, cei care semnează această lucrare - „Covid-19. The Great Reset” - reprezetină chiar epicentrul puterii mondialiste, miezul ocultei mondiale a elitei globale, a oligarhiei globaliste, a celor care controlează de fapt guvernul mondial din umbră.

„Tezele expuse în această lucrare sînt emanația celor care doresc să remodeleze întreaga planetă sub aspect economic, politic, social, cultural și tehnologic nu în ultimul rînd. (...) Deci, acești falși profeți nici nu se jenează să vorbească din prima pagină chiar în termeni de: „înaintea coronavirusului” și „după coronavirus”. Din prima pagină ne dăm seama că e vorba de o nouă pseudo-religie. Băieții parodiază semnificația prezenței lui Dumnezeu în lume prin mîntuitorul nostru Isus, care a împărțit istoria lumii în două bucăți net separate - pînă la Hristos și după Hristos”, explică Roșca.

Jurnalistul mai face referire și la termenul „new normal” sau „noua normalitate”, care în opinia lui „a fost repetat ca papagalii de șefii de stat și de guvernele statelor pe parcursul anului trecut”.


„Adică tot ce știa umanitatea pînă anul trecut despre ce este normal, însemnînd și bine, și corect, și legal, și frumos, simteric, rînduit după socotința omlui, este șters, este anulat! Este dat la o parte și intervine o nouă normalitate.Aaceste termen nu este o simplă figură de stil, dar el arată pretenția globaliștilor sataniști cu adevărat de a întoarce lumea cu picioarele în sus.

La întrebarea cînd va înceta această perioadă presantă care a năruit economia lumii, care a dat atîta debusolare la scară globală, oamenii aștia răspund chiar din start: niciodată! Dar niciodată nu se va reveni la lumea de pînă la coronavirus.

O altă sintagmă care se aruncă deodată în față: eșecul guvernanței globale și a leadership-ului global. Deci ei regretă că guvernul global nu a reușit încă să-și concentreze atît de puternic toată forța lumii, actul decizional la scară planetară, astfel încă toată lumea să danseze așa cum vor ei. Sigur că aici este o falsă modestie pentru că am văzut anul trecut cum toți liderii țărilor lumii și-au pus măștile și au păstrat distanța socală, au distrus eocnomia ne-au izolat cu arest la domiciliu”, relatează Iurie Roșca.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Noul parlament și-a început activitatea. Ce așteptări aveți de la activitatea sa?
🔽🔽