Criza energetică stiri: 791
Preşedintele stiri: 3236
Puterea stiri: 7328
Obiectiv european stiri: 288

Roșca, despre somația Consiliului anti-discriminare: "Nu mă voi face de rîs afirmînd că urîtul e frumos și albul e negru"

31 ian. 2021,, 13:33   Societate
4662

La 26.01.2021 Consiliul pentru Prevenirea și Eliminarea Discriminării și Asigurarea Egalității, o sctructură de stat creată de alianța proeuropeană creată după 2009, îl somează pe jurnalistul Iurie Roșca să-și ceară scuze publice de la Comunitatea LGBTQI pentru aprecierile critice aduse celor calificați prin lege drept ”minorități sexuale”.

Într-o scrisoare oficială expediată fostului demnitar i se amintește că o decizie de obligare a acestuia să-și presoare cenușă pe cap a fost emisă încă la 01.09.2020. Scuzele ar urma să fie prezentate pînă la 1 marie a.c. În caz contrar acesta riscă să fie amendat cu o sumă de la 30 pînă la 60 unități convenționale.

Fiind întrebat ce părere are despre această somație și ce intenționează să facă, Iurie Roșca a declarat următoarele:

”Confirm faptul că încă de pe atunci cînd eram deputat, dar și prin mai multe ariticole de presă, și prin intermediul blogului meu video am criticat dur și în mod consecvent promovarea agresivă a deviațiilor sexuale în societatea noastră prin demonstrații publice și privilegii legislative. Este vorba despre o anume formă de inginerie socială, elaborată în oficinele unor cercuri oculte din Occident, menită să distrugă civilizația creștină, să dinamiteze normele morale, să surpe definitiv instituția familiei și să inverseze valorile tradiționale.

Acest atac frontal asupra omului care se naște avînd o identitate sexuală atribută ca un dat invariabil de către Dumnezeu face parte din asaltul frontal al unor cercuri satanizate împotriva lumii și a codurilor ei culturale. El a căpătat forma teoriei de gen, o aberație uluitoare care acreditează ideea precum că aparteneța sexuală este un construct social și, prin urmare, este una opțională, fiecare om fiind în drept să-și ”aleagă” sau să-și ”schimbe” identitatea sexuală în funcție de preferințe. Așadar, niște deviații oribile, condamnate pe parcursul întregii istorii a civilizației umane, sînt impuse prin intermediul unor organizații internaționale controlate de către rețelele luciferiene ale globaliștilor drept ”noua normalitate”, drept documente cu caracter obligatoriu pentru state și drept norme legislative.


Acest fenomen se înscrie în multitidinea de semne ale vremurilor sumbre și crepusculare pe care le trăim, tîlcuite de Sfînta Scriptură și de Sfînta Tradiție ca vremuri de pe urmă. Eu sînt creștin ortodox și Îl urmez pe Hristos, nu pot și nici nu vreau să mă răzvrătesc împotriva Dumnezeului meu care mi-a dat viață și norme morale. Anume El și Biserica Lui ne învață ce e rău și ce e bine, iar dacă lumea de azi a luat calea apostaziei și a pierzaniei, eu nu o voi urma. Eu mă tem să mă pun rău cu Hristos, nu cu oamenii rătăciți și îndrăciți. Așa că va trece și ziua de 1 martie, cînd expiră ridicolul ultimatum împotriva mea, dar eu tot nu mă voi face de rîs afirmînd că urîtul e frumos și albul e negru", a comentat Iurie Roșca.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав