Criza energetică stiri: 1628
Cutremure stiri: 271

Rețeaua Soros este o putere înspăimîntătoare, o ocupație non-militară, civilizațională. Opinie

17 iun. 2021,, 11:00   Societate
7981 3

Influența rețelei Soros este una zdrobitoare care reprezintă o ocupație non-militară, civilizațională, blîndă, pe care oamenii nu o resimt.

Această opinie a fost exprimată de analistul și publicistul Iurie Roșca, relatează Noi.md.

El a spus că nu este de acord cu Partidul Socialiștilor, dar salută foarte mult munca deputatului PSRM Bogdan Țîrdea, care a scris o lucrare imensă de 800 de pagini - „Societatea civilă a Republicii Moldova: Sponsori. ONG-crație. Războaie culturale”, 2020, despre impactul grav al rețelei Soros în Moldova.

„Vă spun ca omul care citește. Nu pot confirma că am citit toate paginile, sînt mai mult de 800 de pagini de cercetări, de sistematizare a materialului. Este vorba doar despre rețeaua de influență a lui Soros. Este o forță teribilă. Prin urmare, Maia Sandu nu trebuie să fie coruptă, nu trebuie să distribuie, la fel ca alte partide, pomeni între membrii, activiștii săi, deoarece activiștii lor sînt rețeaua de influență a lui Soros. Soros le dă pomeni oamenilor ei. Ei sînt peste tot, în fiecare sat, în fiecare școală, în fiecare policlinică, peste tot există proiecte Soros. Aceste rețele sînt activate înainte de alegeri și aduc succes oricărui politician. Acum Maia Sandu, mîine poate fi altcineva, Filat, nu Filat , nu contează - aceasta se numește ocupație non-militară, non-military occupation. Nu este o ocupație militară, aceasta este o ocupație neguvernamentală, o ocupație economică, civilizațională, este o ocupație soft. Și oamenii nu o resimt”, a spus Iurie Roșca.

Din partea redacției noi.md:


Fundațiile Soros și diviziunile lor, împreună cu alte domenii, susțin dezvoltarea globalizării, deznaționalizării și universalizării oricăror valori, inclusiv universalizarea conștiinței tinerilor, protecția (de fapt, propaganda) drepturilor minorităților sexuale, dezvoltarea justiției juvenile, vaccinarea generală și alte valori ... Este de dorit ca fiecare dintre noi să ne punem întrebarea, cît de mult coincid obiectivele fundațiilor Soros din Republica Moldova cu obiectivele tînărul stat moldovenesc în această etapă a istoriei sale.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În care categorie de vulnerabilitate ați fost plasat după înregistrarea pe compensatii.gov.com?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав