X 
Criza energetică stiri: 1523
Cutremure stiri: 271
Preşedintele stiri: 3385

Prioritățile lui Igor Talmazan, în calitate de secretar general al Guvernului

24 noi. 12:05   Societate
920 0

Continuitatea proiectelor demarate anterior și o bună conlucrare cu administrația publică locală. Acestea sînt doar cîteva din prioritățile noului Secretar General al Guvernului, Igor Talmazan. Oficialul își va exercita noile atribuții de serviciu începînd cu ziua de astăzi, 24 noiembrie.

„Ca priorități de bază mi-am propus să asigur continuitatea acelor proiecte bune care au fost inițiate deja la Cancelaria de Stat, și anume asigurarea sporului operațional al Guvernului, în implementarea și elaborarea politicilor statului, atît pe termen lung, cît și pe termen scurt. De asemenea, vom exercita în modul corespunzător atribuțiile de mediere, reprezentare, coordonare instituțională, de administrarea bunurilor publice care deja sînt în gestiunea nemijlocită a Cancelariei de Stat”, a declarat Igor Talmazan, secretar general al Guvernului pentru nordnews.md.

Igor Talmazan a declarat că în timpul apropiat va prezenta societății și un plan de acțiuni.

Ieri, 23 noiembrie, Dumitru Udrea și-a anunțat demisia din funcția de secretar general al Guvernului, în cadrul unei ședințe. Demnitarul a decis să plece de la șefia Cancelariei de Stat „din propria inițiativă”

1
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

După remanierile de cadre din guvern, situația
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав