Primul marcaj rutier de culoare alb-roșu a apărut în Chișinău (VIDEO)

Primul marcaj rutier de culoare alb-roșu a apărut în Chișinău (VIDEO)

Autoritățile municipale au început să aplice marcajul rutier. Astfel, prima trecere în culorile alb-roșu a fost deja marcată pe jumătate pe strada N. Dimo din sectorul Rîșcani al capitalei. 


Alte două treceri de pietonu vor fi accentuate în culorile alb-roșu pe strada N.Dimo, intersecție cu strada Aleco Russo. De asemenea, încă două vor fi vopsite pe strada Studenților.


Aplicarea marcajului de culoare albă a început în sectorul Rîșcani, pe străzile: Florilor, str. N. Dimo, str. M. Costin, str. Studenților, str. M. Basarab, str. Doina, str. B.P. Hasdeu, str. Gr. Ureche, str. Sf. Gheorghe, str. Av. Iancu și vor continua în alte sectoare din capitală.


Termenul de executare a lucrărilor de profil este de două luni, urmînd a fi aplicat marcaj pe toate străzile principale și cele secundare din oraș.


În acest an, marcajul rutier de pe străzile din Chișinău va fi de trei culori: alb, galben și roșu. Cu culoare galbenă vor fi marcate stațiile de așteptare a transportului public, iar cu roșu și alb vor fi evidențiate intersecțiile problematice (aglomerate) din capitală.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load