TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Primele imagini cu locul unde vor fi noi voliere pentru animalele fără stăpîn

Pe teritoriul Centrului de găzduire a animalelor fără stăpîn de pe strada Uzinelor vor fi amenajate noi voliere, cu o capacitate de circa 400 de cîini, transmite Noi.md.

Complexul de 8 voliere noi va avea o suprafață de circa 700 metri pătrați, pentru a oferi condiții mai bune și un spațiu mai extins pentru animale.

Lucrările propriu-zise pe teren au început la 16 decembrie 2019, prin amenajarea zonei şi construcția gardului de protecție, iar termenul de finalizare a proiectului este stabilit pentru jumătatea lunii februarie.

În prezent, se execută lucrări de terasament, betonarea teritoriului și pregătirea pentru instalarea cuștilor de lemn.

De asemenea, după finalizarea amenajării volierelor, municipalitatea va elabora proiectul de construcție a unui nou bloc chirurgical, unde vor fi efectuate proceduri de sterilizare a animalelor fără stăpîn. Termenul de execuție a lucrărilor este 1 iunie, curent.


Costurile pentru realizarea proiectelor vor fi suportate de Î.M. ,,Autosalubritate", din contul bugetului alocat pentru anul 2020.

De menționat că în prezent sînt perfectate registre ale populaţiei canine, care beneficiază de serviciile Centrului de sterilizare. Actualmente în Centru sînt găzduiți 420 de cîini.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load