COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Poliția a pornit un dosar penal pentru răpire în cazul copilului dispărut la Hîncești

Poliția a pornit un dosar penal pentru răpire în cazul copilului dispărut la Hîncești

Forțele de ordine au inițiat un dosar penal pentru răpire în cazul băiatului de 6 ani, care a dispărut de acasă pe data de 26 mai, în jurul orei 12.00. La 42 de ore de la inițiarea procedurilor de căutare a copilului, acesta este de negăsit.

„Pe data de 26 mai, Poliția a fost sesizată prin intermediul 112 despre dispariția micuțului. Apelul la 112 a fost făcut de către mama băiatului.În ziua dispariției copilul se afla acasă cu încă doi frați, iar părinții erau la serviciu. Toți angajații IP Hîncești au fost grupați și au pornit la căutări. S-a verificat subsolurile, gurile de canalizare, pădurile, fîntînile”, a spus Aliona Dragomirețcaia, șefa Secției Siguranță minori a INSP al IGP, în cadrul unui briefing.

Ofițerul de presă al IP Hîncești, Cristina Vicol, a declarat pentru Jurnal.md că: „La 27 mai, căutările au continuat în zona municipiului Hîncești cît și în localitățile din apropiere, fiind supuse verificării bazinele acvatice, fîntîni, casele abandonate, păduri, pășuni, fiind verificate suplimentar cu drona și cu dispozitivul de identificare pe timp de noapte.


Astăzi se întreprind măsuri de căutare în cotinuare la care s-au alăturat angajații trupelor de carabineri, angajații direcției situației excepționale cît și membrii asociației obștești clubul sportiv de automobilism „Terra Valahia", clubul sportiv „Lion", membrii Asociației vînătorilor și societatea civilă. Pe cazul dat a intentată cauza penală în baza art. 164 alin.2 lit. (C) si (e) - răpirea unui minor” .

Amintim că între timp, doi primari au anunțat că sînt gata să ofere recompense generoase celor care ar putea oferi informații veridice despre locul aflării copilului.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load