COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Peste 1600 de detectoare de fum, instalate în casele din ţară

Peste 1600 de detectoare de fum, instalate în casele din ţară

De la lansarea Campaniei O casă protejată – O viaţă salvată în casele din localităţile ţării au fost instalate 1631 de detectoare de fumtransmite NOI.md cu referire la Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă al MAI.

Activitatea angajaţilor IGSU are drept scop prevenirea riscurilor de incendii, dar şi a intoxicaţiilor cu monoxid de carbon, emanat de la sobe şi instalaţii defecte. Pompierii au instruit la capitolul antiincendiar 11744 de persoane, iar detectoarele de fum au protejat 1442 case de locuit.

Campania socială a ajuns în 122 de localităţi din raioanele ţării şi urmează să cuprindă tot mai multe sate, unde salvatorii vor veni cu recomandări, dar şi instalaţii de detectare a fumului toxic.


Recent angajaţii IGSU au vizitat familii din raionul Bălţi, Cahul, Edineţ dar şi localităţile Tomai, Etulia, Carabetovca din UTA Găgăuzia. Pentru următoare perioadă, în vizorul specialiştilor urmează să fie gospodării din raioanele Briceni, Cahul, Comrat şi Donduşeni.

Angajaţii IGSU vor monta detectoare, dar şi vor comunica cu oamenii despre prevenirea incendiilor. De instalaţii de detectare a fumului toxic beneficiază familiile cu mulţi copii, oamenii în etate, dar şi cei ţintuiţi la pat.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load