X 
Criza energetică stiri: 1715
Cutremure stiri: 389
Eurovision stiri: 423

Percheziții la Comrat: Substanțe narcotice de peste un milion de lei, ridicate de polițiști

29 iul. 2022,, 23:30   Societate
1989 0

Zeci de pungi pline cu substanțe narcotice dar și o seră cu cînepă crescută în condiții speciale, au fost depistate de polițiștii de investigație ai DP UTA Găgăuzia și ai IP Comrat, în mai multe gospodării, din satul Cioc-Maidan, informează Noi.md.

Timp de o săptămînă, polițiștii au întreprins măsuri și acțiuni de urmărire penală pentru deconspirarea activității. Perchezițiile au demarat ca urmare a unei informații operative, precum că patru persoane cu vîrstele cuprinse între 33 și 60 de ani, păstrează și vînd droguri. Astfel, în rezultatul efectuării perchezițiilor, la domiciliul acestora, polițiștii au ridicat 6 kg de masă vegetală uscată și mărunțită cu miros specific de marijuana (muguri de cînepă).

De asemenea, în gospodăria unuia dintre bărbați a fost depistată o seră improvizată, special amenajată pentru creșterea plantelor de cînepă în condiții speciale. Totodată, au fost găsite și cîntare pentru măsurarea cantităților mici de droguri, fapt ce confirmă realizarea acestora.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?