COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Opinie: SUA încearcă să implice Moldova în confruntarea lor cu Rusia

Opinie: SUA încearcă să implice Moldova în confruntarea lor cu Rusia

Statele Unite ale Americii implică Moldova în confruntarea lor cu Rusia, alocîndu-i bani în cadrul așa-numitului „program de combatere a influenței maligne a Kremlinului”.

În același timp, dacă Moscova ar oferi Moldovei cîteva milioane de dolari în cadrul programului „limitînd influența SUA în regiune”, nu este dificil să ne imaginăm ce s-ar întîmpla în presă.

Această opinie a fost exprimată de directorul Institutului de Studii Diplomatice, Politice și de Securitate, fostul ministru adjunct al Afacerilor Externe, Valeriu Ostalep, care a comentat includerea Moldovei în rîndul beneficiarilor programului Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID), menit să contracareze influența Kremlinului.


„SUA ajută Moldova „să lupte împotriva influenței maligne a Kremlinului". Anume acesta este numele programului, pentru care sînt alocați banii și astfel participăm la această confruntare între SUA și Rusia. Ei bine, şi nouă toate ne sînt prezentate ca unor neandertalezi”, a scris Valeriu Ostalep pe pagina sa de pe rețeaua de socializare.

„Dacă Moscova ar aloca vreo cîteva milioane de dolari Moldovei în cadrul programului „limitarea influenței SUA în regiune”, ce ar face presa”, a întrebat el retoric.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load