O moldoveancă își construiește o carieră de actriță la Hollywood

24 mai. 15:00   Societate
2566 0

Silvia Busuioc, născută în Moldova, face carieră de actriță la Hollywood și lucrează cu succes cu studiouri de film din Germania, Elveția și Italia.

Într-un interviu pentru Realitatea, Silvia a vorbit despre primii ani de viață în Italia, dar și despre dificultățile pe care le-a întîmpinat pe parcurs. În prezent, moldoveanca locuiește în Marea Britanie, relatează point.

"La început a fost foarte dificil. Locuiam într-un oraș mic din Italia. Este și mai greu atunci cînd nu cunoști limba, iar la sfîrșitul anului urmează să dai un examen. Dar la colegiu a fost mult mai ușor, o energie diferită și cu tineri din țări diferite. M-am simțit mult mai bine acolo", spune Silvia.

În 2012, după ce a absolvit Universitatea din Milano, Silvia a fost acceptată la Actors Studio din Hollywood, o organizație non-profit pentru actori, regizori și scenariști profesioniști.

Lista filmelor în care a jucat Silvia Busuioc:


2013 - Silvia Busuioc a jucat în serialul italian Fuoriclasse, în care a interpretat rolul Galinei, o fată din Ucraina care își caută sora în Italia. Serialul a fost difuzat în martie 2014 și s-a bucurat de succes, devenind liderul seriilor din prime-time pe Rai 1, cu aproximativ 6 milioane de telespectatori care au urmărit fiecare episod.

2016 - Moldoveanca a jucat în filmul istoric Gothard, care relatează povestea minerilor care au construit cel mai lung tunel de cale ferată la sfîrșitul secolului al XIX-lea.

În 2016 a avut un rol în filmul Untitled, regizat de Chris Loise.

Tot în 2016 a apărut în comedia românească Selfie 2, regizată de Cristina Iacob.

2017 - Silvia apare alături de Michael Fassbender, Rebecca Ferguson, J.K. Simmons, cîștigător al premiului Oscar, în The Snowman, în regia lui Thomas Alfredson. Filmul a fost distribuit de Universal Pictures.

Silvia a avut un rol secundar în serialul FOX "Lethal Weapon", precum și în renumitul serial de comedie HBO "The Vice President", care a cîștigat peste 20 de premii.

4
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?