COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 1 003 660   INFECTAȚI 400 585(+3907)   TRATAȚI 369 139     DECESE 10 488(+18)   Mai multe detalii 
Coronavirus stiri: 7918
Criza energetică stiri: 533

Noul director al CFM: "În curînd vor veni vremuri mai bune pentru angajați"

26 mai. 2021,, 16:50   Societate
2349 0

Noul director general al companiei "Căile Ferate din Moldova" (CFM), Oleg Tofilat, își va prelua atribuțiile săptămîna viitoare. Despre acesta Tofilat a anunțat pe 26 mai, menționînd că în două săptămîni după începerea activității sale, el va prezenta un plan "de venire a unor vremuri mai bune" pentru angajații CFM, care, după cum a dat el asigurări, vor veni "mult mai degrabă decît noul guvern".

Potrivit lui Tofilat, el speră să preia funcția de director al CFM nu mai devreme de săptămîna viitoare, pentru că acum "are multe lucruri de făcut privind proiectele actuale din guvern”.

Tofilat a dat asigurări că nu are legătură cu nicio forță politică, dar în același timp intenționează să coopereze cu toate fracțiunile "în beneficiul întreprinderii și al ramurii".

De asemenea, el a dat asigurări că nu a fost niciodată implicat în nicio schemă de corupție.

"Oricine mă acuză de hoție sau lipsă de onestitate să meargă direct pe traseul Chișinău-Croația, iar biletul să fie exclusiv într-o singură direcție", a spus Tofilat, referindu-se se pare la orașul croat Pula.


Tofilat a promis să găsească o soluție la problemele întreprinderii în viitorul apropiat împreună cu specialiști în acest domeniu.

"Cele mai bune vremuri pentru angajații de la Calea Ferată vor veni mult mai devreme decît va apărea noul guvern. Voi prezenta un plan concret de începere a vremurilor bune în cel mult două săptămîni după ce îmi voi începe activitatea. Veți vedea, cu siguranță vom reuși!", a scris Tofilat.

Amintim că fostul consilier al prim-ministrului Ion Chicu, Oleg Tofilat, a cîștigat concursul pentru funcția de director al "Căilor Ferate din Moldova". Decizia de numire a lui Tofilat pe 24 mai a fost luată de Consiliul de administrație al CFM în baza rezultatelor concursului.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X