COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI770 558 INFECTAȚI 288 377(+647)   TRATAȚI 272 677     DECESE 6679(+14)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2922
Puterea stiri: 6766

Angajații "CFM": "Este nevoie de măsuri drastice și eficiente"

25 mai. 16:54 (reactualizat 25 mai. 11:30)   Societate
2737 0

Lucrătorii feroviari din țară așteaptă stabilizarea cît mai grabnică a situației la Întreprinderea de Stat "Calea Ferată din Moldova" și achitarea datoriilor salariale și speră că acest lucru se va întîmpla pînă în toamnă, după cum a declarat noul director general al companiei, Oleg Tofilat, pe rețelele de socializare.

Ei așteaptă de la el măsuri drastice și eficiente, fără a ține cont de situația politică din țară și de partidul pe care să-l slujească.

Reamintim că în ajun s-a aflat faptul că noul Director General al Întreprinderii de stat "CFM" a fost ales Oleg Tofilat. La concurs au participat șapte candidați, dintre care majoritatea sînt actuali sau foști angajați feroviari cu experiență în domeniu.

Lucrătorii feroviari care au protestat mult timp împotriva neachitării salariilor, să atrag atenția la faptului că Agenția Proprietății Publice a continuat practica numirii unei persoane în funcția de director al Întreprinderii de stat "CFM" care nu are experiență practică în gestionarea colectivului de muncă în transportul feroviar. Și cît de utile vor fi cunoștințele și experiența noului director care a deținut funcții ministeriale și guvernamentale pentru munca într-o întreprindere de atat, va arăta timpul.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Ce părere aveți despre introducerea prezentării obligatorii a certificatului COVID-19 în Republica Moldova?
🔽🔽