Nicu Popescu a fost prezentat astăzi la MAEIE

Nicu Popescu a fost prezentat astăzi la MAEIE

Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu, a fost prezentat astăzi la Minister. Diplomatul a spus că prioritar pentru Minister va fi implementarea Acordului de asociere cu Uniunea Europeană. 

„Îmi face o deosebită plăcere să revin în acest colectiv. Rămîn foarte multe lucruri de a înainta spre Uniunea Europeană, iar fără voi nu o voi putea face. Scopul nostru a tuturor este să deblocăm relațiile externe. Săptămîna trecută am fost la Paris, iar săptămîna aceasta la Washington unde am văzut o dorință de a depăși blocajele anterioare”, a menționat ministrul.

„Sîntem o echipă deschisă, știm cu toții că avem de învățat. Vă rugăm să fiți deschiși cu presa, cu societatea civilă. Acestea sînt principiile noului executiv. De astăzi va fi mult mai ușor pentru dumneavoastră să faceți lucrul. Ceea ce vrem să vă cerem este să lucrați strict în interesul cetățeanului. Noi avem un plan foarte ambițios inclusiv de restabilire a dialogului politic cu Uniunea Europeană”, a declarat prim-ministra Maia Sandu.

Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene a fost investit în funcție pe data de 11 iunie curent.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load