Moldovenii care au avut de suferit în accidentul din Ucraina au ajuns cu bine în R.Moldova

Moldovenii care au avut de suferit în accidentul din Ucraina au ajuns cu bine în R.Moldova

Cele două persoane traumatizate în urma accidentului de circulație din Ucraina au ajuns în Republica Moldova în după amiază zilei de 12 februarie,  anunță Noi.md.


Acestea au fost aduse în țară de către Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI. Potrivit informației IGSU, o femeie în vîrstă de 29 de ani, dar și un bărbat în vîrstă de 35 de ani au suferit diverse traumatisme în urma accidentului rutier care s-a produs în țara vecină.


Pentru a prelua pacientii, echipajul SMURD s-a deplasat cu ambulanța în regiunea Vinița, Ucraina. Pe parcursul drumului, persoanele au fost monitorizați constant de medicii și paramedicii SMURD.


Oamenii au fost aduși în siguranță la Chișinău, fiind ulterior internați la Institutul de Medicină Urgentă din capitală pentru ulterioare îngrijiri medicale.


Amintim că accidentul grav de circulație cu implicarea cetățenilor țării noastre s-a produs la data de 08 februarie în regiunea Vinița, Ucraina. În urma accidentului patru persoane au suferit diverse traumatisme, iar trei s-au stins din viață. 


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load