COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Modificările propuse de Stoianoglo în sistemul Procuraturii – aprobate

Modificările propuse de procurorul general Alexandr Stoianoglo în structura sistemului Procuraturii au fost aprobate în cadrul ședinței de astăzi de către membrii Consiliului Superior al Procurorilor.

CSP și-a exprimat acordul pentru modificarea structurii interne a Procuraturii propusă de procurorul general și a stabilit modificarea stafului de personal al Procuraturii Municipiului Chișinău cu instituirea a două funcții de conducere, scrie tv8.md.

– adjunct al procurorului șef a Procuraturii Municipiului Chișinău, șef al oficiului reprezentare învinuiri în instanța de judecată;
– adjunct al procurorului șef a Procuraturii Municipiului Chișinău, șef adjunct al oficiului reprezentare învinuiri în instanța de judecată.

CSP a aprobat și majorarea funcțiilor de procuror în cadrul Procuraturii municipiului Chișinău cu trei unități din contul reducerii a cinci funcții de adjunct al procurorului-șef, șef adjunct din cadrul oficiilor Botanica, Buiucani, Centru, Ciocana și Rîșcani.

Un al subiect de pe ordinea de zi a fost stabilirea datei cînd va avea loc Adunarea Generală a Procurorilor. Membrii CSP au hotărît ca aceasta să se desfășoare pe data de 1 iulie.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load