COVID-19 în MOLDOVA

Ministerul Sănătății organizează Concursul Premiul Național pentru vîrstnici

Ministerul Sănătății organizează Concursul Premiul Național pentru vîrstnici

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale lansează Concursul Premiul Național pentru vîrstnici “Pentru o viață activă la orice vîrstă”, ediţia 2020.

La concurs pot participa vîrstnicii de 60 de ani și peste, care au realizat performanţe deosebite în domeniul cultural-artistic, tehnico-ştiinţific, civic, medicină, antreprenoriat, agricultură, educație, sport, tehnologii informaționale, etc.

Doritorii de a participa la concurs pot expedia dosarele pînă la data de 4 septembrie 2020. Comisia de examinare va analiza dosarele participanților la concurs şi va nominaliza premianţii pînă la data de 12 septembrie 2020.


Dosarul trebuie să conțină:

• numele, prenumele candidatului/ei;

•denumirea completă a instituţiei/persoanei care înaintează dosarul la concurs confirmată prin semnătură (ştampilă, după caz);

• materialele care demonstrează performanțele în domeniile specificate;

• curriculum vitae;

• copia buletinului de identitate a candidatului/ei;

• o scrisoare de recomandare.

Concursul Premiului Național pentru vîrstnici este instituit de către Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale și se acordă cu prilejul Zilei internaționale a persoanelor vîrstnice. Cîștigătorilor li se vor înmîna Diplome de confirmare a titlului de Laureat al Premiului pentru Vîrstnici şi un premiu bănesc.

Dosarele pot fi expediate la adresa Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, pe str. Vasile Alecsandri 2, mun. Chișinău sau la adresa electronică olga.gotmaniuc@msmps.gov.md, cu mențiunea Concursul național de acordare a Premiului Național pentru Vîrstnici ’’Pentru o viață activă la orice vîrstă’’. Regulamentul concursului îl găsiți mai jos.

Pentru mai multe detalii, vă rugam să apelați la numerele de telefon 022 268 857, 022 268 875 sau la adresa de email: olga.gotmaniuc@msmps.gov.md.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load