X 

Maia Sandu le-a oferit Diplome de onoare elevilor olimpici

13 sep. 21:30   Societate
1519 1

Președinta Maia Sandu a discutat astăzi cu mai mulți elevi care au reprezentat țara noastră la competiții internaționale: olimpiadele internaționale la fizică, matematică, informatică, chimie, biologie și la competiția internațională dedicată dezvoltatorilor de aplicații mobile „eICON World Contest”.

În Japonia și Emiratele Arabe Unite, în Ungaria și Elveția, în Coreea de Sud cunoștințele și creativitatea elevilor noștri au fost apreciate cu medalii și locuri de frunte.

Prin decizia Președintei Republicii Moldova, li s-a conferit diplome de onoare elevilor Leo Sprincean, Nikita Chiosa, Timur Degteari, Bianca-Sofia Leahu, Alin Popescu, Daniela Grosu și Irina Grosu.

Diplomele au fost înmînate pentru rezultate remarcabile în cadrul concursurilor internaționale în 2023, obținute prin multă muncă, talent și tenacitate, precum și pentru promovarea imaginii țării noastre în lume.

S-au învrednicit de diplome de onoare și Veaceslav Guzun și Paisie Rusu - care au absolvit liceul în 2023 și au devenit studenți în universitățile din Franța și Olanda.

1
0
0
1
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?