COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 929 781   INFECTAȚI 361 828(+712)   TRATAȚI 345 226      DECESE 9022(+37)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3013

La Moscova va avea loc Forumul moldo-rus al tinerilor

22 oct. 13:45   Societate
1386 0

La finele acestui an, la Moscova, va avea loc Forumul moldo-rus al tinerilor. Subiectul a fost analizat în cadrul unei întrevederi dintre președintele PSRM, Igor Dodon, și președintele Consiliului Național al asociațiilor de tineret și copii din Rusia, Grigorii Petușkov.

Igor Dodon a menționat că astfel de evenimente trebuie să dea un impuls nou dezvoltării relațiilor de colaborare moldo-ruse. Dodon a declarat că în prezent este nevoie de o dezvoltare sistematică a parteneriatului strategic în domeniul politicii de tineret dintre Republica Moldova și Federația Rusă.

Cei doi interlocutori au discutat și despre intensificarea rolului tinerilor în stabilirea unor relații de succes dintre Republica Moldova și Federația Rusă pe dimensiunea cooperării umanitare, precum și oportunitatea de a face schimb de experiență și de practici de succes cu privire la participarea tinerilor în dezvoltarea și menținerea relațiilor moldo-ruse.

Consiliul Național al asociațiilor de tineret și copii din Rusia întrunește peste 50 de organizații de tineret și este una dintre cele mai reprezentative autorități a asociațiilor de tineret și copii din Federația Rusă, recunoscută astfel atît în interiorul țării, cît și peste hotare.
Amintim, Igor Dodon se află într-o vizită de lucru la Moscova în calitatea sa de președinte al Asociației Obștești ”Uniunea de Afaceri Moldo-Rusă”.

1

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X