X 
Arşiţa stiri: 170
Jocurile Olimpice stiri: 133
Transnistria stiri: 1412

La maratonul de vaccinare au fost aduse suplimentar 1000 de doze de vaccin Sputnik-V

26 iun. 2021,, 14:06   Societate
2614 4

Mitropolia Moldovei a oferit o mie de doze de Sputnik V pentru a suplimenta stocul de la Palatul Republicii. Despre aceasta a anunțat primarul capitalei, Ion Ceban.

„Oamenii au rămas puțini în rîndul format de dimineață pentru a se vaccina la Maratonul organizat! De dimineața aveam 3000 de doze de vaccin Sputnik.

Deoarece solicitarea este foarte mare, am apelat la Mitropolia Moldovei, deoarece știam că au fost recepționate doze de vaccin Sputnik, donate de Patriarhia Moscovei și s-au arătat deschiși să ne ofere încă o mie de doze.

Toți oamenii care sînt acum în rînd vor fi vaccinați. Astfel, 4000 mii de doze de Sputnik vor fi administrate astăzi la Maratonul organizat de Primărie și Ministerul Sănătății”, a scris Ion Ceban pe Facebook.

Un nou maraton de vaccinare anti-Covid-19, cu disponibilitatea serului Sputnik V, AstraZeneca, Sinovac și Sinofarm este organizat astăzi la Palatul Republicii. Unii doritori au venit să prindă rînd încă de cu seară. La ora 07:00, cînd a fost dat startul maratonului se formaseră deja cozi, erau cîteva sute de oameni.


Reamintim că vaccinarea antiCOVID-19 în Republica Moldova este una benevolă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав