TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

Ion Chicu a venit cu un nou mesaj despre starea sa de sănătate

Fostul premier Ion Chicu, internat la terapie intensivă acum cîteva, zile spune că a trecut peste ce-a fost mai greu, iar acum se sime mult mai bine, datorită efortului medicilor.

Într-un mesaj pe rețelele de socializare, Chicu a aduc mulțumiri medicilor și a atenționat totodată cetățenii să fie maxim precauți, întrucît locuri în spitale nu mai sînt, iar sistemul medical cu greu face față numărului mare de cazuri Covid.

"Stimați Prieteni!

Mă grăbesc să Vă informez, că datorită profesionalismului excepțional al medicilor și personalului medical, săptămîna aceasta au fost salvate sute de vieți ale oamenilor din țara noastră, inclusiv și a mea. Mă simt cu mult mai bine și mă închin doctorilor pentru salvare!

Spre regret, spitalele din țară sînt supraaglomerare acum cu noi, pacienții cu COVID. Deși spații și resurse se mai pot identifica, medicii și personalul medical sînt extenuați. Ei luptă din greu pentru fiecare viață. Vă rog să Vă protejați la maximum posibil. Vă rog împreună să mai slăbim povara de pe medici.


Să poți respira desinestătător e mare lucru, credeți-mă!", se menționat Chicu.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


MAI multe

Sondaj Toate

load