TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

În Comrat a început reparația gării auto (VIDEO)

În Comrat a început reparația gării auto (VIDEO)

În 2019, în Moldova a început reparația a 30 de gări auto. Acestea vor fi complet renovate, inclusiv clădirile administrative, platformele, parcările și infrastructura adiacentă.


În clădirea gării auto din Comrat se desfășoară lucrări pentru înlocuirea acoperișului clădirii, iar încăperile interioare vor fi renovate, transmite gagauzinfo.md


Proiectul de renovare a gărilor auto din țară este prevăzut pentru următorii trei ani. El a devenit posibil după stabilirea unui parteneriat cu un investitor privat pentru următorii 25 de ani. Investitorul s-a angajat să în achite bugetul de stat cîte 5 milioane de lei anual. Suma va crește cu 5 la sută anual.
Conform contractului, investitorul trebuie, în decurs de trei ani, să modernizeze toate gările auto, asigurînd investiții de sute de milioane de lei din mijloace proprii.


Compania s-a angajat să creeze condițiile necesare pentru funcționarea gărilor auto în conformitate cu normele și standardele internaționale, să crească confortul și siguranța pasagerilor și a operatorilor de transport.Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load