COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 929 781   INFECTAȚI 361 828(+712)   TRATAȚI 345 226      DECESE 9022(+37)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3012

Gavrilița a divorțat: Stresul din ultima perioadă a pus foarte multă presiune

1 sep. 09:00   Societate
2220 7

Prim-ministra Natalia Gavriliță este divorțată, oficial, din luna iunie, iar din acest motiv, în declarația de venituri și averi nu mai apar averile și bunurile care aparțin fostului său soț. Dezvăluirile au fost făcute în cadrul emisiunii „Politica” de la tv8.

„Din păcate, stresul din ultima perioadă, atît legat de situația pandemică, cît și de cea din țară, a pus foarte multă presiune pe familia mea și eu am trecut printr-un proces de divorț. Divorțul a devenit oficial în iunie și deja nu mai declar proprietățile care sînt pe numele fostului soț”, a declarat prim-ministra.

Vladimir Gavrilița, fostul soț al Nataliei Gavrilita-Catrinescu, originar din Sadova, a deținut, anterior funcția de consultant al prim-ministrului, responsabil pe domeniul organelor de forță și prevenirea spălării banilor, pe vremea cînd actuala șefă a Guvernului era ministră a Finanțelor, în Guvernul Sandu.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X