X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Shakira nu are regrete: Ce a recunoscut artista, la aproape un an și jumătate de cînd s-a despărțit de Pique

18 noi. 2023,, 00:30   Showbiz
2726 0

În vara anului 2022, Shakira s-a despărțit de Gerard Pique , după ce a fost înșelată de fostul fotbalist cu fosta lui angajată, Clara Chia Marti, care de atunci a rămas iubita sa.

Shakira recunoaște: „Nu sînt diplomat ONU”

De atunci, artista a lansat mai multe melodii, iar țintele sale au fost Pique și actuala sa parteneră de viață, scrie digisport.ro.

Într-un interviu acordat recent presei spaniole, Shakira a recunoscut că a făcut acest lucru în mod voit, asta deoarece i-a plăcut întotdeauna să fie sinceră și să își exprime părerea, chiar dacă gîndurile sale nu au fost întotdeauna cele mai bune.

„A existat o oarecare îngrijorare înainte să lansez piesa. Echipa mea a încercat să mă convingă să schimb versurile, dar nu sînt diplomat ONU. sînt o artistă și, mai ales, o femeie. Am fost întotdeauna sinceră cu mine și cu ceilalți și nu pot trăi într-o lume în care trebuie să îmi ascund sentimentele”, a spus Shakira, potrivit Hola.es.


Gerard Pique: „Ar fi trebuit să stau închis în apartament sau să fi sărit de la etajul șase”

„Dacă aș fi dat importanță la ceea ce se spune despre mine, ar trebui să stau închis într-un apartament sau să fi sărit de etajul șase. Singura modalitate de a ieși din toate acestea este să nu le acord importanță”, a afirmat Pique”, citat de AS.com.

De asemenea, fostul fotbalist, retras pe neașteptate în urmă cu un an, a oferit și o explicație pentru lipsa sa de reacție în cazul despărțirii de Shakira, produse în urmă cu aproape un an și jumătate.

„Nu pot să ies în fiecare zi să neg lucruri care nu sînt reale. Nu vreau să vorbesc despre asta și nici nu voi vorbi despre asta, dar oamenii nu știu nici măcar zece la sută din ceea ce s-a întîmplat, despre tot ce am trăit. Nici eu nu vreau, pentru că este un subiect personal. Toate discuțiile apărute fac parte din circul și spectacolul oferite. Viața nu mi se schimbă din cauza celor spuse de ei, nu contează. Poate că mă ajută pentru că în ultima vreme mi-a mers destul de bine”, a mai precizat Pique.

1
0
1
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?