Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3998

Fina lui Plahotniuc a povestit cînd ultima dată a vorbit cu nașii

12 iun. 2023,, 12:42   Societate
14237 0

Soția lui Dorin Damir, Larisa Busuioc, spune că în prezent, familia sa nu are nicio relație cu nașii, Vlad Plahotniuc și Oxana Childescu.

„La momentul actual e ca și cum nici nu au existat în viața noastră”, a mărturisit aceasta, în cadrul unui interviu cu Dorin Galben. Interpreta, care este și femeie de afaceri, a dezvăluit că nașii lor la nuntă nu le-au pus bani pe masă, iar cînd au avut nevoie de un ajutor financiar, Plahotniuc i-a refuzat.

„Știu că lumea va zice că nu e așa, dar distanțarea dintre noi și nași a început cu circa 7-8 luni înainte de toate evenimentele care au avut loc. Eu și acum duc dorul nașei, e o femei extraordinară, e o enciclopedie întreagă, e talentată, foarte multe am învățat de la ea. Într-o bună zi, ea pur și simplu a hotărît că nu mai am loc în viața ei. Ea pur și simplu a dispărut. Nu locuia de foarte mulți ani aici, dar comunicare era, telefonică, noi ne scriam. Orice tentativă de a spune salut, cum merge, nu primeam niciun răspuns. Așa a fost jumătate de an, pînă am sunat-o pe o prietenă foarte apropiată. Îmi era foarte obijduitor, de parcă am existat și apoi, ca o bombonică am fost aruncată. Prietena ei mi-a spus că nașa nu mai vrea să comunice cu mine, are niște supărări. Acum mai încoace mă gîndesc că poate asta ar fi fost legat de nașul, că i-ar fi interzis. Asta a coincis cu întreruperea comunicării între ei doi”, a relatat soția lui Dorin Damir.

Întrebată de ce s-au început neînțelegerile între Dorin Damir și Vlad Plahotniuc, Larisa Busuioc a menționat:

„Pentru că Dorel îi spunea lucrurile pe față, îndrăznea. Asta tare îl supăra. Vreun an înainte de evenimentele din 2019 la ei era foarte grea situația și o pot spune toți din anturajul lor. Ei comunicau ca printre altele, dar nu mai era nimic. Iar cu 7 luni înainte de plecarea lui, nașa pur și simplu a dispărut, cum ziceam mai sus”.


„Noi nu știm acum unde sînt ei. Jur. Ceea ce știe toată lumea, aceea știu și eu. Nici business nu au făcut împreună. Dorel nu s-a intersectat cu nașul în nimic. Foarte bine și-a dat seama că nu trebuie să fie acolo. Tentativa era, dar nu a făcut acest pas. Cumva Dorel, asumîndu-și rolul de fin, a avut de tras. „Finul lui Plahotniuc” și lumea nu aude mai mult nimic”, a adăugat aceasta.

Reamintim că în ianuarie curent, Dorin Damir a fost achitat în dosarul de șantaj și amestec în înfăptuirea justiției, în privința directorului agenției imobiliare.

Dorin Damir mai este acuzat de abuz de serviciu, delapidarea averii statului, trecerea ilegală a frontierei de stat, divulgarea secretului de stat și fals în acte publice.

1
2
0
0
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?