X 

Festivalul de Carpfishing – competiție unică într-o locație de vis ©

24 iun. 08:00   Societate
3664 0

Spirit sportiv încins, competiție strînsă, multă voie bună și distracție într-o locație de vis – așa a aratat Festivalul de Carpfishing Cupa Sportex Moldova, organizat de proiectul DAAC AQUA.

Mai jos vă prezentăm imagni video, care descriu cum s-a desfășurat evenimentul.

Evenimentul, care s-a desfășurat în premieră pe lacul de la «Piscicola Ivancea», cu siguranță, va lăsa amintiri plăcute pentru mult timp atît participanților și organizatorilor Festivalului, cît și administrației locației-gazdă.

Festivalul, care s-a desfășurat 3 zile și 3 nopți, a avut o formulă ideală: provocare, competiție, 60 de pescari înrăiți, glume, suspans și într-un final multrîvnitele cupe ale victoriei, care, de altfel, a avut și un gust pe măsură.

Participanții au preparat bucate delicioase la foc. Atenție! Niciunul dintre cei 270 de pești prinți în total nu a avut de suferit, întrucît, după ce a fost prins fiecare, cîntărit și înregistrat, acestora li s-a dat drumul înapoi în apă.

Pescarii și-au etalat care mai de care peștii prinși, printre ei încă nu a fost cel de aur, dar, cine știe, poate la Festivalul următor...

Festivalul a fost organizat de proiectul DAAC AQUA. Evenimentul s-a desfășurat în perioada 15 iunie-18 iunie la «Piscicola Ivancea» (director - Victor Marahovschi) și a întrunit 17 echipe, membrii acestora avînd vîrste cuprinse între 17 ani și 65 de ani. Pe toți i-a unit același scop – practicarea pescuitului cu multă grijă față de natură și responsabilitate față de mediul înconjurător.

7
1
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?