COVID-19 în MOLDOVA

Familia cu nouă copii din Drochia, rămasă fără locuință după un incendiu, a primit ajutoare pentru reconstrucție

Familia cu nouă copii din Drochia, rămasă fără locuință după un incendiu, a primit ajutoare pentru reconstrucție

Familia cu nouă copii din orașul Drochia, care a rămas fără acoperiș deasupra capului vara aceasta în urma unui incendiu devastator, a primit ajutoare pentru reconstrucția casei.

Cuplul Andrei și Ecaterina Bejenaru din orașul Drochia crește 9 copii cu vârste cuprinsae între 1 și 20 de ani și sînt în așteptarea celui de-al 10-lea copil. Andrei lucrează tractorist la o întreprindere agricolă din localitate, iar Elena este casnică.

În această vară, în urma unui incediu, familia a rămas fără locuință. Instituția prezidențială a lansat o campanie de colectare de fonduri pentru reconstrucția locuinței. Mai multe persoane cu suflet mare s-au mobilizat și au venit cu cntribuții pentru ajutorarea familiei. darurile au fost transmise de către șeful statului, aflat într-o vizită de lucru în raionul Drochia.


„Am venit și cu mai multe daruri pentru această familie, electrocasnice, mobilier, un notebook pentru lecții online, rechizite școlare, obiecte de primă necesitate”, a menționat Igor Dodon.

Familia Bejenaru a mai trecut printr-o tragedie similară, acum 13 ani, cînd casa le-a ars din temelie. Noua locuință a fost finisată în primăvara anului curent, iar la scurt timp, aceasta a fost mistuită de flăcări.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load