X 

Expoziția „Dincolo de Fotografie”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei

11 aug. 19:30   Societate
1427 0

Creațiile a 13 artiști fotografi pot fi urmărite în cadrul expoziției „Dincolo de Fotografie”, inaugurată la Muzeul Național de Artă al Moldovei. Ele reflectă diverse aspecte ale lumii contemporane, cu provocările ei culturale și impactul tehnologiei asupra realității.

Dedicat fotografiei contemporane, evenimentul reprezintă un dialog cultural, care oferă o oportunitate unică de interacțiune între autori din diferite generații.

Expoziția „Dincolo de Fotografie” a unit atît artiști din Republica Moldova, cît și din România. Fiecare participant, prin proiectul său, reflectă fie o problemă din localitate, fie tradiții străvechi pe care nu trebuie să le uităm.

Lucrările expuse reflectă diverse aspecte ale lumii contemporane, ale schimbărilor și provocărilor culturale contemporane, dar și impactul tehnologiei asupra realității, remarcă Tudor Zbîrnea, directorul Muzeul Național de Artă al Moldovei, transmite Noi.md cu referire la Moldova 1.

„Decizia mea a fost să colectăm diferite idei, să le combinăm, să le unim și să vedem fotografiile din diferite perspective. Scopul acestei expoziții este să vedem fotografia nu numai în sens direct”, spune Tatiana Fiodorova, organizator.


În zilele de marți și vineri, între orele 16.00 și 18.00, vizitatorii vor avea ocazia să se întîlnească cu participanții și curatorul expoziției, deschisă pentru public pînă în data de 3 septembrie.

0
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?