COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 750 553 INFECTAȚI 280 175(+1042)   TRATAȚI 265 946     DECESE 6578(+9)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2907
Puterea stiri: 6728

Expert anticorupție: Platon a plecat să urmărească de la distanță care va fi soarta Procurorului General

21 iul. 13:41   Societate
2421 0

Cristina Țărnă crede că, Veaceslav Platon a plecat din Republica Moldova să urmărească de la distanță cum va evolua situația politică și care va fi soarta Procurorului General. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8.

„Eu cred că el, înțelege prea bine că PG, oricum toate procedurile sînt scrise în legea procuraturii, în mare parte în lege procuraturii, care pot fi cu ușurință modificate, și se discută deja despre lucru ăsta. De asta eu cred că el nu o să se grăbeacă să revină, pînă nu o să înțeleagă care este exact soarta Procurorului General.” a declarat Țărnă.

Fiind întrebată dacă acesta a fugit, Cristina Țărnă a declarat că „el a vrut să urmărească rezultatul alegerilor la distanță și să vadă ce se întîmplă în viitorul apropiat cu soarta Procurorului General”.Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Intrarea în cafenele și restaurante ar putea fi permisă doar pentru cei testați sau vaccinați anti COVID-19. Care vor fi consecințele?
🔽🔽