TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Dosarul omului de afaceri Andrei Tranga a fost clasat

Dosarul omului de afaceri Andrei Tranga a fost clasat

Dosarul omului de afaceri Andrei Tranga, învinuit de șantaj și trafic de influență, a fost clasat. Procurorii nu au găsit componenta infracțiunii.

Andrei Tranga este proprietarul rețelelor de restaurante „La Plăcinte” și „Andy’s Pizza”. Acesta a fost reținut de procurorii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Special pe 26 aprilie curent.

Procurorii informau atunci că, în luna aprilie 2019, au fost inițiate investigațiile în cadrul a două cauze penale pe faptul traficului de influență, săvîrșit în proporții deosebit de mari, precum și pe faptul șantajului, caracterizat prin transmiterea controlului asupra unei societăți comerciale și asupra activelor acesteia, acțiuni comise în interesul unui grup criminal organizat.


Procurorii PC COCS spuneau că, în urma documentării, au obținut „probe concludente cu privire la acțiunile infracționale comise de membrii grupului criminal”.

Astfel, pe 25 aprilie, PC COCS a reținut cinci persoane, printre care și Andrei Tranga. Procurorii l-au acuzat pe Tranga de trafic de influență și șantaj. Acesta, la rîndul său, a pledat nevionovat.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load