Directorul Serviciului Vamal demisionează: Plec împăcat

Directorul Serviciului Vamal demisionează: Plec împăcat

Directorul Serviciului Vamal, Viatalie Vrabie a anunțat că pleacă din funție. El și-a depus cererea de demisie astăzi, 27 iunie, transmite Noi.md.


Vrabie spune că pleacă împăcat. 


,,Au fost peste trei ani plini de provocări, de muncă asiduă, dar și de realizări frumoase. Am înscris creșteri de miliarde de lei la bugetul de stat și am implementat mai multe proiecte de modernizare, menite să vină în sprijinul oamenilor, fie că vorbim despre călători, transportatori sau agenți economici. Evident că, mai sunt multe planificate, iar unele și aproape realizate și sper că vor fi implementate în scurt timp”, a scris Vrabie.


În mesajul său de pe Facebook, le mulțumește colegilor pentru rezultatele înregistrate.


,,Le mulțumesc tuturor colegilor pentru munca depusă și rezultatele înregistrate. Sincere mulțumiri le adresez și partenerilor de dezvoltare pentru asistența acordată de-a lungul acestei perioade, precum și asociațiilor de business, pentru contribuția adusă la îmbunătățirea dialogului cu mediul de afaceri. Astăzi, depunând cererea de demisie, plec împăcat. Rămâne o instituție absolut funcțională și capabilă să presteze servicii de calitate, să colecteze în totalitate drepturile de import și să combată eficient eventualele fraude vamale. Noii echipe, care va veni la conducerea Serviciului Vamal, îi doresc mult succes și sper să aibă voința, dar și sprijinul necesar pentru a continua mai departe ambițioasele noastre proiecte”, a mai adăugat Vitalie Vrabie.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load