X 

Deflagație într-o locuință din Ocnița

5 mai. 12:15   Societate
2130 0

O deflagrație s-a produs într-o gospodărie din localitatea Ocnița, raionul Ocnița. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat ieri, la ora 16:23.

Deflagrația a avut loc în urma unei scurgeri de gaz de la o butelie de tip propan butan. În urma exploziei, a fost deteriorat geamul locuinței cu suprafața de 120 m2.

Proprietara, o femeie de 75 de ani, a primit arsuri de gradul II în regiunea mîinilor și a feței. Aceasta a fost transportată în stare conștientă la Spitalul raional. Circumstanțele producerii celor întîmplate urmează a fi stabilite.

Un alt incident a fost înregistrat tot ieri în orașul Drochia. Acolo, în urma unui incendiu, au avut de suferit două persoane. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 22:47. Flăcările au cuprins o clădire părăsită cu suprafața de circa 450 m2. Pompierii au depistat în interiorul construcției cadavrul carbonizat al unei persoane, identitatea căreia urmează a fi stabilită.

Totodată, un alt bărbat de 64 de ani, a fost evacuat din interior, acesta a primit intoxicație cu monoxid de carbon. Bărbatul a fost transportat la spitalul raional. Angajații IGSU au reușit lichidarea flăcărilor la ora 23:37.


Inspectoratul General pentru Situații de Urgență îndeamnă repetat cetățenii să respecte cu strictețe regulile antiincendiare. În ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 28 de situații de risc.

3
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?