COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Declarațiile femeii care și-a abandonat copilul în scara unui bloc: Îmi vreau copilul înapoi (VIDEO)

Declarațiile femeii care și-a abandonat copilul în scara unui bloc: Îmi vreau copilul înapoi (VIDEO)

Femeia care și-a abandonat copilul în holul unui cămin din sectorul Buiucani al Capitalei spune că își vrea copilul înapoi, indiferent de consecințe.

Cu lacrimi în ochi, femeia a mărturisit în cadrul emisiunii "Vorbește Moldova" că este gata să facă și pușcărie, numai să nu fie decăzută din drepturi părintești, transmite noi.md cu referire la Știri.md.

"Da, eu sînt gata să merg benevol, să recunosc. Eu sînt de acord cu orice consecințe, doar ca să fie copilul lîngă mine. Eu am șansa ca să-l păstrez. Deja o să fac pușcărie, n-o să fac, nu mă interesează. Vreau să-l iau în brațe, asta-i tot", a declarat femeia.


Mai mult, aceasta a recunoscut că mai are alți 2 copii la întreținere.

"Sînt gata la orice, doar să-mi iau copilul înapoi și să nu-i pierd pe aceștia doi, căci acesta este sensul vieții", a mai spus aceasta.

Surse din cadrul IGP au declarat că femeia urmează a fi supusă expertizelor medicale pentru a se confirma sau infirma că este într-adevăr mama bebelușului abandonat.

Totodată, acestea confirmă faptul că femeia mai are alți doi copii la întreținere.

Nu este clar deocamdată motivul din care mama și-ar fi lăsat bebelușul în scara unui bloc de locuit.

Reamintim că joia trecută, un bebeluş de aproape o lună a fost găsit într-un cărucior, în holul unui cămin de tip familial situat în sectorul Buiucani al Capitalei.

În acest caz a fost deschis un dosar penal iar părinţii copilului riscă pînă la 4 ani de puşcărie, pentru că au pus în pericol viaţa copilului.

Totodată, autorităţile municipale au anunţat că, dacă mama micuţului va fi identificată, se va încerca reintegrarea copilului în familia biologică. Iar dacă acest lucru nu va fi posibil, atunci se va recurge la procedura de adopţie a micuţului.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...

Sondaj Toate

load