COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Constantin Moscovici s-a învrednicit cu „Ordinul de onoare”

Constantin Moscovici s-a învrednicit cu „Ordinul de onoare”

Renumitul naist Constantin Moscovici s-a învrednicit astăzi cu Ordinul de onoare, acordat de președintele R.Moldova, Igor Dodon.

Distincția i-a fost acordă pentru mari realizări în domeniul muzicii, promovarea culturii noastre în țară și peste hotare.

Interpretul a declarat pentru Noi.md că această distincție denotă grijă și recunoștință față de oamenii culturii, un gest care merită a fi salutat.


„Mă bucură faptul că sînt apreciați oamenii de cultură. Înseamnă o atenție grijulie din partea Președinției pentru munca mea, pentru tot ce fac eu ca să se cunoască cultura noastră peste hotare, promovarea tinerelor talente. A fost menționat și proiectul cu hiturile anilor 70-80, un proiect la care s-a lucrat mult, pentru a reaminti generației tinere să sînt niște creații de valoare și merită să fie cunoscute”, a menționat Moscovici.

Naistul a mărturisit că îți dorește cu ardoare să revină pe scenă.

„Este o dorință foarte mare la toți oamenii de artă - să ne întoarcem iar în sălile de concert, să putem oferi lumii tot ce avem, harul nostru, să auzim aplauze după care sîntem însetați”, a relatat Constantin Moscovici.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load