X 
Criza energetică stiri: 1708
Cutremure stiri: 384
Eurovision stiri: 419

Cîștigătorul Premiului Nobel, Luc Montagnier: "Vaccinarea universală este o mare greșeală "(VIDEO)

12 iul. 2021,, 10:45   Societate
5681 0

Virologul francez, cîștigătorul Premiului Nobel, Luc Montagnier, a declarat că vaccinarea împotriva COVID-19 este o mare greșeală și a vorbit despre pericolele vaccinurilor.

Luc Montagnier este sigur că campania de vaccinare în perioada pandemiei este o greșeală istorică de neconceput, care contribuie la crearea de noi variante ale coronavirusului și la rezultate letale.

În interviul său cu Pierre Barnerias de la Hold-Up Media, omul de știință spune:

"Aceasta este o greșeală inacceptabilă. Cărțile de istorie vor arăta acest lucru, deoarece vaccinarea creează variante. Anume anticorpii produși de virus sînt cei care permit infecției să se intensifice. Epidemiologii știu despre acest lucru și "nu vorbesc" despre această problemă cunoscută sub numele de "amplificare dependentă de anticorpi".

Fără îndoială, noile tulpini pot apărea și în mod natural, dar procesul este controlat prin vaccinare, consideră virologului francez:


"Ce face virusul? El moare sau găsește o altă soluție? Este destul de evident că noile variante sînt create prin selecție, mediată de anticorpi ca urmare a vaccinării. Noile variante sînt produsul și rezultatul vaccinării. Vedeți acest lucru în fiecare țară, peste tot este la fel: în fiecare țară, curba vaccinării este urmată de curba mortalității", a spus omul de știință.

El atrage atenția asupra datelor OMS care arată că, după introducerea vaccinării în ianuarie 2021, infecția cu noi variante "a explodat" împreună cu rezultatul fatal, în special în rîndul tinerilor.

Detalii despre poziția savantului urmăriți în videoclip

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebuie să fie interzisă în Chișinău depășirea limitei de viteză de 30 km/h?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий