X 
Arşiţa stiri: 181
Jocurile Olimpice stiri: 141
Transnistria stiri: 1455

Ce a primit, de fapt, o turistă care a plătit pentru o cameră cu „vedere la mare”, în Italia

23 mai. 02:00   Societate
3572 0

O turistă din Argentina care a plătit o avere pentru o cameră cu vedere la mare la un hotel din Italia a fost oripilată cînd a descoperit ce primise, de fapt.

„Am luat țeapă”, a scris Clarisa Murgia pe clipul care a adunat peste 3,1 milioane de vizualizări pe TikTok. Ea a plătit în plus pentru cazare după ce a văzut fotografii cu camera cu „vedere la mare” - o priveliște foarte pitorească - din reclama online a pensiunii, potrivit digi24.ro

Clarisa Murgia nu a dezvăluit, însă, numele stațiunii sau localității. Cînd a ajuns la cazare, Clarisa a descoperit că așa-numita vedere la mare era, de fapt, o fotografie.

În clipul intitulat „așteptări versus realitate”, Clarisa, care este creatoare de conținut, filmează „priveștea” văzută de pe fereastră, dar cînd se apropie cu camera de geam devine clar că marea era de fapt un afiș lipit pe peretele clădirii din fața hotelului ei.

„Nimeni nu m-a păcălit chiar așa pînă acum, hahaha”, a spus ea în clip. Comentatorii de pe TikTok au fost amuzați de experiența de vacanță pe care a avut-o Clarisa Murgia. Unul din ei i-a scris „Îmi pare rău pentru tine, dar chiar a fost amuzant”.

1
1
0
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав