COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Autoritățile au anunțat cîți elevi din Chișinău s-au infectat cu coronavirus

În instituțiile de învățămînt primar și secundar din municipiul Chișinău, de la începutul anului școlar, a fost înregistrat un număr de 106 elevi infectați cu noul tip de coronavirus.

Informația a fost prezentată de viceprimarul Angela Cutasevici în cadrul ședinței săptămînale a serviciilor municipale. Potrivit acesteia, în autoizolare se află 1669 de elevi, scrie Chisinau-COVID-19.html" target="_blank">sputnik.md.

În rîndul cadrelor didactice s-a înregistrat un număr de 74 de bolnavi, iar în autoizolare sînt 43 de cadre didactice. Cutasevici spune că la moment în carantină au fost plasate 48 de clase din 23 de instituții de învățămînt.

„Am asigurat procesul educațional pentru elevii care se află în autoizolare. Astfel, procesul educațional online este asigurat pentru un număr de 1 668 de elevi”, a precizat Angela Cutasevici.

În grădinițe au fost depistate două cazuri de infectare cu COVID-19 în rîndul copiilor, iar 84 se află în autoizolare. Totodată, două grupe au fost plasate în autoizolare.


De precizat, din numărul total de cazuri de infectare cu noul tip de coronavirus la nivel național, 20 de mii de cazuri sînt înregistrate în municipiul Chișinău. Peste 13 mii de persoane s-au tratat, iar alte 403 persoane au decedat din cauza complicațiilor provocate de noul tip de coronavirus. În prezent, aproape 13 mii de persoane din municipiu se află la tratament la domiciliu.Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load