X 
Arşiţa stiri: 151
Jocurile Olimpice stiri: 128
Transnistria stiri: 1454

Anunț important pentru călătorii care traversează frontiera Republicii Moldova

23 dec. 2023,, 10:30   Societate
6350 0

Serviciul Vamal al Republicii Moldova informează că astăzi cele mai aglomerate posturi vamale de frontieră pentru persoanele fizice rămîn a fi Leușeni, Sculeni și Palanca.

În acest context, Serviciul Vamal și Poliția de Frontieră îndeamnă călătorii, din timp să se informeze și să aleagă și alte puncte de trecere din proximitate, pentru a reduce la minimum timpul necesar pentru traversarea frontierei de stat.

Astfel, pe linia postului vamal de frontieră (PVFI) Leușeni-Albița este PVFI Leova-Bumbăta, cu un program de muncă pe timp de zi (08:00 - 20:00) sau PVFI Cahul-Oancea, în apropierea PVFI Sculeni este PVFI Costești-Stînca, un alt post vamal prin care puteți traversa este PVFI Lipcani - Rădăuți Prut, iar în proxima PVFI comun Palanca-Maiaki-Udobnoe se află PVFI Tudora-Starokazacie.

În prezent, cu Romînia sînt funcționale 8 posturi vamale de frontieră, iar cu Ucraina – 28 de posturi vamale de frontieră.

Pentru informații suplimentare, contactați Centrul Unic de Apel al Serviciului Vamal (022 788 888) sau Linia Verde a Poliției de Frontieră (022 259 717).


La fel, în timp real poate fi urmărită situația la trecerea frontierei pe platformele https://customs.gov.md/ro/traffic sau https://border.gov.md/camere-web.

6
0
0
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?