TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Angela Gonța, după interviul lui Vlad Filat: Primeam cearșafuri pline de sînge (VIDEO)

Angela Gonța, după interviul lui Vlad Filat: Primeam cearșafuri pline de sînge (VIDEO)

După aproape 4 ani de tăcere, ex-premierul Vlad Filat a acordat un interviu video care a împărțit opinia publică în două: admirație și dezamăgire.


La scurt timp după difuzarea interviului, Angela Gonța a venit cu o reacție, transmite Noi.md.


,,Văd multă lume dezamăgită de interviul lui Filat. Și vă înțeleg. Așteptările sînt mari. Dar. Dacă o să vă spun că rudele lui primeau acasă din închisoare cearșafuri pline de sînge o să mă credeți? Bănuiesc ca nu. Pare ireal. Dar noi am trăit asta”, a dezvălui Angela Gonța.


Fosta soție a ex-premierului explică de ce nu a făcut publice aceste detalii:


,,Nu am făcut public. Părea incredibil. Și strașnic. Și cel mai grav, nimeni nu ne-ar fi crezut. Și ar fi rîs de noi. Ca și acum. Dar asta s-a întîmplat. Ne-au intimidat. Umilit. Șantajat. Speriat. Ani la rînd. S-au purtat cu noi ca cu niște curcani. Știu ca zîmbiți sarcastic... sper să nu trăiți asta niciodată...”, a precizat Angela Gonța.


Amintim că Vlad Filat a acordat un interviu pentru TV8 în care a declarat că Iaralov este creierul furtului miliardului, iar Șor - principalul beneficiar.


Totodată, ex-premierul a mai zis că Candu era responsabil de activitatea la Banca Națională.


Vlad Filat a declarat că în acești ani în care stă după gratii, „cel mai tare ce a durut - singurătatea”.


„Cel mai tare ce a durut - singurătatea. Sînt multe lucruri ce mi le-am spus, reproșat, mi le-am plîns. Dar asta a fost, deja a fost. Acum e altceva și nu e vorba în schimbarea puterii în Republica Moldova. Dar sînt bucuros de această schimbare. Sper foarte mult că cei care astăzi guvernează să învețe măcar un pic din ceea unde am greșit eu, noi, unde s-a greșit în general”, a declarat Vlad Filat în cadrul unui interviu pentru TV8.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load