Criza energetică stiri: 1775
Cutremure stiri: 389
Eurovision stiri: 424

A fost aprobat Regulamentul privind modul de organizare și funcționare a Sistemului informațional „Vulnerabilitatea energetică”

30 noi. 2022,, 15:48   Societate
2429 0

Executivul a aprobat, astăzi, Regulamentul privind modul de organizare și funcționare a Sistemului informațional „Vulnerabilitatea energetică”, care stabilește responsabilitățile și împuternicirile privind ținerea, furnizarea și utilizarea informației din sistem. De asemenea, documentul prevede criteriile și cerințele față de protecția datelor cu caracter personal introduse pe platforma informațională.

Regulamentul mai prevede procedura de modificare, completare și radiere a informațiilor de pe platforma electronică compensatii.gov.md. Astfel, solicitantul va putea opera modificări în sistem doar în baza unei cereri adresate Ministerului Muncii și Protecției Sociale, în care va menționa motivul ce justifică efectuarea acestor operațiuni.

Amintim că Sistemul informațional „Vulnerabilitatea energetică” a fost creat pentru acordarea compensațiilor la energie în funcție de categoria de vulnerabilitate energetică a familiilor, fiind dezvoltat cu sprijinul financiar al Uniunii Europene și Guvernului Slovaciei, oferit prin intermediul programului „Abordarea impactului crizei energetice în Republica Moldova”.

0
0
0
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebuie să fie interzisă în Chișinău depășirea limitei de viteză de 30 km/h?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий