TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

„Sound Lab” - Bring your music in our laboratory ©

Proiectul Sound Lab – bring your music in our laboratory, sub egida Live for Life by Media Show Grup, revine pe 6 noiembrie cu cea de-a 2-a ediție, invitat special trupa „ The Glimpsy”.

Același concept, aceeași gazdă, alți oaspeții nonconformiști și un alt stil muzical pus în discuții. Sound LAB revine cu a 2-a ediție! Organizatorii pun #rock #punk #mdrock pe tavă, și dacă îți lipsește un mix de energie, gălăgie și nebunie muzicală atunci alătură-te virtual pe 6 noiembrie și cunoște-i pe cei din trupa „ The Glimpsy”. Chitară, voce, bass și tobe – o combinație ardentă!

Oaspeții acestei sesiuni online de Sound Lab, își manifestă libertatea prin muzică din 2010. Le curge muzica prin vene, iar energia explozivă și molipsitoare pe care o emană, le permite să cucerească orice public.

Pe 6 noiembrie, începând cu 20:00, ești așteptat în studioul profesionist de imprimare voce al Media Show Grup pentru o oră de Sound Lab alături de Dmitrii Odainic și invitații săi. Organizatorii promit un eveniment fără fard și filtre, cu muzică de calitate și invitați super-talentați.

Pentru mai multe detalii accesează pagina evenimentului https://www.facebook.com/events/969677170168343/

Ești wellcome și de această dată!

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load