COVID-19 în MOLDOVA

Selena Gomez a rupt tăcerea despre relațiile de iubire eșuate

Selena Gomez a rupt tăcerea despre relațiile de iubire eșuate

Selena Gomez a trecut prin momente dificile din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat, însă nici pe plan personal nu o duce foarte bine. După relația cu Justin Bieber, ea nu s-a mai implicat într-o poveste de iubire, transmite a1.ro.

Selena Gomez s-a iubit cu Justin Bieber, cu Orlando Bloom sau The Weekend, însă norocul nu a fost de partea ei, motiv pentru care acum nu-și mai dorește o relație.

”E amuzant fiindcă lansez piese în care afirm că mi-aș dori un iubit… dar de fapt nu vorbesc serios. Bărbații presupun multă muncă”, a spus ea.


Ba mai mult, artista a vorbit în cadrul unui interviu și despre relațiile pe care le-a avut în trecut, aceasta mărturisind că ”toți foștii mei iubiți cred că sînt nebună. Dar nu îmi pasă”.

Într-un interviu acordat la inceputul lunii ianuarie, Selena Gomez i-a spus lui Lulu Garcia-Navarro că piesa ”Lose You to Love Me” a fost modul prin care și-a luat rămas-bun de la relația cu Justin Bieber, vorbind totodată și despre abuzul emoțional prin care a trecut.

”Sînt foarte mîndră de ea (melodie, n.red.). Are o semnificație diferită pentru mine acum față de momentul în care am scris-o. Am simțit că nu am avut parte de o încheiere respectuoasă și am acceptat asta, însă acum știu că aveam nevoie de un mod prin care să spun cîteva lucruri pe care mi-aș fi dorit să le zic. Nu este o melodie de ură; este o melodie care spune – Am avut ceva frumos și nu aș nega niciodată asta”, a declarat Selena Gomez.

”A fost foarte dificil și mă bucur că s-a încheiat. Și am simțit că a fost un mod bun prin care să spun, știi, s-a terminat și înțeleg asta, respect asta și acum încep un nou capitol”, a concluzionat artista.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load