X 
Cazul Șor stiri: 594

Quentin Tarantino a anunţat că îşi încheie cariera

30 iun. 2021,, 20:30   Showbiz
2396 0

Veste proastă pentru cinefili. Unul dintre cei mai cunoscuți scenariști din lumea filmului, legendarul Quentin Tarantino, a anunțat că planifică să își încheie cariera.

El a declarat că va pleca din industrie după ce va lansa cel de-al zecelea film al său, fără a da însă detalii despre ce peliculă este vorba sau cînd va apărea pe marile ecrane, transmite publika.md.

Tarantino a menționat că decizia sa de a se retrage din activitate a fost luată din dorința de a nu se plafona, întrucît consideră că regizorii nu devin mai buni cu timpul. El a mai adăugat că a avut o carieră lungă și frumoasă, în cadrul căreia a reușit să implementeze toate ideile pe care le-a avut. Quentin Tarantino este considerat unul dintre personalitățile care au influențat major industria cinematografică.

În cadrul unei cariere de peste 30 de ani, a creat filme legendare, precum ”Reservoir Dogs”, ”From Dusk Till Dawn” sau ”Inglorious Basterds” și a luat Premiul Oscar pentru cel mai bun scenariu cu peliculele ”Pulp Fiction” și ”Django Unchained”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?