COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 934 281   INFECTAȚI 363 110(+677)   TRATAȚI 347 118      DECESE 9090(+21)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3014

Noul avocat al lui Britney Spears a depus solicitarea de înlăturare a tatălui ei din rolul de tutore

27 iul. 22:00   Showbiz
1446 1

Noul avocat al lui Britney Spears a depus luni o solicitare de înlăturare a tatălui ei, Jamie Spears, din rolul de tutore şi o nouă mărturie potrivit căreia echipa medicală a cîntăreţei recomandă acest lucru pentru bunăstarea ei emoţională, relatează NBC.

Co-tutorele Jodi Montgomery a depus mărturie că ea şi echipa medicală a lui Britney Spears sînt de acord că înlăturarea tatălui este esenţială pentru sănătatea mintală a cîntăreţei.

Mathew Rosengart, fost procuror federal, angajat în echipa lui Britney Spears pe 14 iulie, a declarat Curţii că a intenţionat să depună solicitarea după ce a fost aprobat să preia cazul ei. James “Jamie” Spears a fost acuzat de fiica lui la tribunat că a făcut abuz de putere şi că i-a distrus viaţa prin tutelă.

În cererea depusă luni a fost cerută înlocuirea lui cu Jason Rubin, contabil. În document se arată că numirea lui nu elimină dreptul lui Britney Spears de a căuta să încheie tutela.

Echipa de avocaţi a lui Jamie Spears a negat în repetate rînduri acuzaţiile aduse.


Cererea de înlăturare a lui include şi o declaraţie de susţinere făcută de mama cîntăreţei, Lynne Spears. Ea a spus că relaţia tatălui cu fiica a fost redusă de ameninţări şi constrîngeri la nimic mai mult decît „teamă şi ură”.

„Un astfel de control este epuizant şi groaznic, precum viaţa în custodie”, a mai spus Lynne Spears.

Solicitaările de înlăturare a lui Jamie Spears şi de înlocuire a lui cu Rubin sînt programate să fie analizate pe 29 septembrie, cînd judecătoarea Brenda Penny este aşteptat să soluţioneze o cerere pentru costuri suplimentare de asigurări făcută de co-tutorele Montgomery.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X